Om du planerar en större sammankomst och är på jakt efter en stor konferenslokal i Stockholm har du kommit rätt. I huvudstaden finns det många trevliga konferensanläggningar som erbjuder lokaler för större sällskap. Vare sig du föredrar en klassisk aula eller en salong med biosittning så finns det något för dig. Nedan tipsar vi om några av Stockholms bästa konferenslokaler.

Sturegatan 15 / Paris

För dig som letar efter en modern konferenslokal i hjärtat av Stockholm är mötesrummet Paris på Sturegatan 15 ett utmärkt alternativ. Designen i lokalen är imponerande och unik och skapar en inspirerande atmosfär. Paris är perfekt för medelstora konferenser i Stockholm city.

Paris har plats för 60 sittande personer.

Läs mer om och boka Paris på Sturegatan 15 »

 Paris är en modern konferenslokal på Sturegatan 15 med gott om plats för större grupper

Garnisonen Konferens / Berzelii Park

På Garnisonen Konferens på Östermalm finns konferenslokalen Berzelii Park. Den här lokalen är perfekt för dig som letar efter en central plats för en större konferens i Stockholm. Berzelii Park erbjuder en trendig, modern och unik atmosfär samt en 70-talskänsla som du inte hittar någon annanstans.

Berzelii Park har plats för 80 sittande personer.

Läs mer om och boka Berzelii Park på Garnisonen Konferens »

Berzelii Park är perfekt för dig som letar efter en plats för en större konferens i Stockholm

Life City / Growth

Life City är en central mötesplats i hjärtat av Hagastaden i Stockholm. Growth är anläggningens största konferensrum och i den tekniskt välutrustade lokalen kan du arrangera allt från workshops till föreläsningar och konferenser. Life City samarbetar med K-märkt, anläggningens egen restaurang som är känd för sina klimatsmarta och hälsosamma rätter.

Growth har plats för 105 sittande personer.

Läs mer om och boka Growth på Life City »

Growth är en tekniskt välutrustad konferenslokal på Life City

7A Posthuset / Aulan

På sjätte våningen på 7A Posthuset i centrala Stockholm ligger Aulan. Aulan är en exklusivt inglasad hörsal med generöst dagsljusinsläpp. Intill salen finns en lounge som till exempel kan användas för registrering, matservering eller mingel efter konferensen. 7A samarbetar med duktiga cateringföretag och kockar för att kunna erbjuda dig och ditt sällskap god mat och dryck.

Aulan har plats för 120 sittande personer.

Läs mer om och boka Aulan på 7A Posthuset »

Aulan är en exklusivt inglasad hörsal med generöst insläpp av dagsljus

Nalen / Pelarsalen

Pelarsalen på Nalen är en mycket efterfrågad lokal som passar utmärkt för konferenser i Stockholm city. Den eleganta och anpassningsbara salen har en fast scen, stora fönster som släpper in mycket dagsljus samt en stor lounge. Pelarsalen har all teknisk utrustning som behövs för konferensen och all mat och fika tillagas i Svanenmärkta Nalen Restaurang.

Pelarsalen har plats för 120 sittande personer.

Läs mer om och boka Pelarsalen på Nalen »

Pelarsalen på Nalen passar utmärkt för stora konferenser i Stockholm city

Usine / Provence

Boka en miljövänlig konferens på Svanenmärkta konferensanläggningen Usine på Södermalm. Här finns det moderna och flexibla mötesrummet Provence som erbjuder en behaglig akustik, mörkläggningsmöjligheter och toppmoderna tekniska lösningar. Vid behov kan Usine skräddarsy frukost, lunch och fika utifrån ditt sällskaps önskemål.

Provence har plats för 130 sittande personer.

Läs mer om och boka Provence på Usine »

Boka en stor konferenslokal i den Svanenmärkta konferensanläggningen Usine på Södermalm

Westmanska Palatset / Bryggarkungen

I centrala Stockholm ligger Westmanska Palatset och Bryggarkungen. Bryggarkungen är den moderna anläggningens hörsal. Salen har generös takhöjd och stora fönster som släpper in mycket dagsljus. Här kan du med fördel arrangera nästa konferens eller föreläsning. Westmanska Palatsets restaurang erbjuder allt från fika till affärslunch och trerättersmiddag.

Bryggarkungen har plats för 140 sittande personer.

Läs mer om och boka Bryggarkungen på Westmanska Palatset »

I centrala Stockholm ligger Westmanska Palatset och den stora hörsalen Bryggarkungen

Sjöfartshuset / Strömsalongen

I hjärtat av Gamla Stan i Stockholm ligger Sjöfartshuset. Sjöfartshusets största konferenslokal heter Strömsalongen och ligger på tredje våningen. Salongen har en charmig takhöjd och flera fönster med vacker utsikt över Stockholms ström. I en del av Strömsalongen finns det soffgrupper som är perfekta för avkoppling under kaffepausen.

Strömsalongen har plats för 146 sittande personer.

Läs mer om och boka Strömsalongen på Sjöfartshuset »

Sjöfartshusets största konferenslokal heter Strömsalongen och är perfekt för större sällskap

Södra Teatern / Kägelbanan

Södra Teaterns största lokal Kägelbanan är perfekt för möten, föreläsningar och konferenser. Den rymliga lokalen har stora fönster och mycket karaktär. När du bokar kägelbanan får ditt sällskap exklusiv tillgång till lokalen med scen, ljud- och ljusutrustning, serveringspersonal samt möblering. Mat och dryck står Södra Teaterns eget kök för.

Kägelbanan har plats för 170 sittande personer.

Läs mer om och boka Kägelbanan på Södra Teatern »

Södra Teaterns största lokal Kägelbanan är perfekt för möten, föreläsningar och konferenser

Wenner-Gren Center / Axel Wenner-Gren Salen

Om du letar efter en konferenslokal mitt i Stockholm är Axel Wenner-Gren Salen på Wenner-Gren Center ett utmärkt alternativ. Konferenslokalen erbjuder en unik atmosfär och panoramautsikt över huvudstaden. I Wenner-Gren Center serveras välsmakande och hälsosam mat som du och ditt sällskap kan njuta av i pausen.

Axel Wenner-Gren Salen har plats för 180 sittande personer.

Läs mer om och boka Axel Wenner-Gren Salen på Wenner-Gren Center »

Axel Wenner-Gren Salen på Wenner-Gren Center erbjuder en unik atmosfär

Fabriken / Auditorium

Auditorium är en mångsidig lokal mitt i Fabriken. Lokalen som ursprungligen användes som en målerifabrik erbjuder en rymlig yta med industriell atmosfär. Här kan du arrangera allt från coola mässor till konferenser och seminarier. Auditorium har toppmodern teknik i form av bland annat en watchout, en videovägg och en scen.

Auditorium har plats för 200 sittande personer.

Läs mer om och boka Auditorium på Fabriken »

Den mångsidiga konferenslokalen Auditorium erbjuder en rymlig yta

Brygghuset / Bryggarsalen

Bryggarsalen är Brygghusets största lokal där sekelskiftesarkitektur möter modern teknologi. Den imponerande salen har nästan åtta meter i takhöjd och rymmer en större scen, professionell ljudutrustning, ljusinstallationer och trådlösa mikrofoner. Bryggarsalen är dessutom miljöcertifierad och uppfyller Svanens krav.

Bryggarsalen har plats för 220 sittande personer.

Läs mer om och boka Bryggarsalen på Brygghuset »

Bryggarsalen är Brygghusets största lokal där sekelskiftesarkitektur möter modern teknologi

Konferens och Möten Folkungagatan 90

Konferens och Möten Folkungagatan 90 ligger i en över 150 år gammal byggnad som byggts om från kyrka till toppmodern konferenslokal. Salen är utrustad med en filmduk, projektorer, handmikrofoner och scenbelysning. Anläggningens kockar hjälper er gärna att förbereda frukost, fika, lunch eller en trevlig middag som ni kan njuta av uppe på läktaren efter avslutat konferens.

Konferens och Möten Folkungagatan 90 har plats för 310 sittande personer.

Läs mer om och boka Konferens och Möten Folkungagatan 90 »

Konferens och Möten Folkungagatan 90 erbjuder en toppmodern konferenslokal

Musikaliska / Stora Scen

Stora Scen på Musikaliska i centrala Stockholm är Sveriges första konsertsal. Den vackra lokalen från 1870-talet har noggrant renoverats och används idag för stora konferenser, föreställningar och seminarier. Salen har en fast biosittning och är utrustad med en LCD-projektor och en motoriserad duk.

Stora Scen har plats för 600 sittande personer.

Läs mer om och boka Stora Scen på Musikaliska »

Stora Scen på Musikaliska i Stockholm används för stora konsferenser och föreställningar

Filadelfia Convention Center / Stora Salen

Mötesarenan Filadelfia Convention Center byggdes under 1930-talet och är idag en av Stockholms mest unika och mångsidiga lokaler. Stora Salen är en toppmodern sal som fungerar utmärkt för stora konferenser. Salen består av olika sektioner och har utrustats med de senaste tekniska lösningarna. Anläggningen erbjuder en cateringtjänst som ansvarar för all mat och dryck.

Stora Salen har plats för 800 sittande personer.

Läs mer om och boka Stora Salen på Filadelfia Convention Center »

Filadelfia Convention Center är en av Stockholms mest unika och mångsidiga lokaler

Vi hoppas att någon av ovanstående stora konferenslokaler i Stockholm kan passa din kommande sammankomst. Om inte har vi samlat många fler trevliga förslag på konferensrum i Stockholm på vår hemsida. Kika in där!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält