Det finns gott om trevliga lokaler och aktiviteter för företagets nästa teambuilding i Göteborg. Oavsett om du vill ta med dina medarbetare ut i skärgården på tångsafari eller om du vill ordna en matlagningskurs i centrum så har vi något för dig. Nedan har vi samlat några platser som erbjuder uppskattade teambuilding-aktiviteter i Göteborg. 

Hållplats 103

Hållplats 103 är en charmig och intim restaurang och vinbar med stor uteservering i Majorna i Göteborg. Här kan du arrangera en trivsam teambuilding med brädspel, ett brett sortiment av noggrant utvalda viner och en gluten-, laktos- och sockerfri meny. Rätterna som tillagas på plats är inte bara vackra utan främjar även kropp och planet.

Hållplats 103 har plats för 20 sittande personer och 40 stående.

Läs mer om och boka Hållplats 103 »

Restaurang Riccardo / Pastaskolan

Vad sägs om att styra upp nästa teambuilding i Göteborg på Restaurang Riccardos pastaskola? Restaurang Riccardo är en autentisk italiensk restaurang i centrala Göteborg där ni får lära er att laga egen färsk pasta och smaka noga utvalda viner. Efter kursen får sällskapet njuta av en trerätters middag i restaurangens charmiga lokaler. 

Pastaskolan har plats för 24 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka pastaskolan på Restaurang Riccardo »

Lär er att laga egen färsk pasta på Restaurang Riccardo

Wine Mechanics

Wine Mechanics i Gamlestaden i Göteborg är en utmärkt mötesplats. Wine Mechanics är Nordens första stadsvineri och fullt utrustat för att producera förstklassiga viner. Ta med kollegorna på en avslappnad teambuilding på vingården. Här kan ni njuta av god mat med möjligheten att även få provsmaka Wine Mechanics egna viner. 

Wine Mechanics har plats för 25 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Wine Mechanics »

Ta med kollegorna på en avslappnad teambuilding på Wine Mechanics

Popsicle Donsö

Arrangera nästa teambuilding med närhet till havet och naturen på Donsö i Göteborgs skärgård. Popsicle Donsö består av ett café och en restaurang och ligger i den gamla brandstationen. Den rustika lokalen och den soliga uteserveringen skapar en trevlig stämning. På ön finns en fin småbåtshamn, vackra naturstigar och härliga badplatser. 

Popsicle Donsö har plats för 25 sittande personer och 40 stående.

Läs mer om och boka Popsicle Donsö » 

Arrangera nästa teambuilding med närhet till havet och naturen på Popsicle Donsö

Popsicle Vrångö

Popsicle Vrångö är ett café och en restaurang som ligger på ön Vrångö i Göteborgs södra skärgård. Vrångö är en rofylld plats med vacker natur och fina stränder och stigar. I de ljusa och trivsamma lokalerna eller på verandan med utsikt över havet kan ni njuta av god mat med fokus på tång och strandväxter.

Popsicle Vrångö arrangerar även spännande teambuilding-aktiviteter som tångsafari och utomhusmatlagning.

Popsicle Vrångö har plats för 50 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Popsicle Vrångö »

Popsicle Vrångö arrangerar aktiviteter som tångsafari och utomhusmatlagning

Biljardpalatset / Hela nedervåningen

I snygga lokaler mitt i Göteborg ligger Biljardpalatset. Om du ska ordna en teambuilding för företagets medarbetare kan det vara en trevlig idé att boka restaurangens nedervåning. Här kombineras en härlig middag med goda drycker och underhållande spel som biljard och shuffleboard.

Hela nedervåningen har plats för 50 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka hela nedervåningen på Biljardpalatset »

Kombinera en härlig middag med biljard och shuffleboard på Biljardpalatset

Sociale / Nedervåningen

Sociale är en trevlig restaurang i Hovås. Restaurangens festliga nedervåning passar perfekt för nästa teambuilding och kombinerar mat, dryck och aktiviteter. Här finns en bar, en lounge, fyra bowlingbanor och sex shuffleboards. När du bokar lokalen får du exklusiv tillgång till hela nedervåningen vilket skapar en privat och unik känsla.

Nedervåningen har plats för 60 sittande personer och 70 stående.

Läs mer om och boka nedervåningen på Sociale »

Sociales festliga nedervåning passar perfekt för nästa teambuilding i Göteborg

Ankarsmedjan Social

För det matintresserade gänget kan det vara en trevlig idé att boka in en teambuilding på Ankarsmedjan. Ankarsmedjan är en exklusiv beställningskrog i en kulturmärkt lokal. Här kan ni njuta av högkvalitativ mat och dryck. Restaurangens imponerande studiokök ger ditt sällskap möjlighet att interagera med kockarna och delta i matlagningen. 

Ankarsmedjan Social har plats för 65 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka Ankarsmedjan Social »

Boka in en teambuilding på Ankarsmedjan för det matintresserade gänget

Brewdog Bar Göteborg

Har du och dina medarbetare ett gemensamt intresse för hantverksöl? Om svaret är ja är Brewdog Bar Göteborg rätt plats för nästa teambuilding. Utöver 30 ölkranar, flipperspel och god mat erbjuder baren också en ölskola. Under två timmar får ditt sällskap följa med på en djupdykning i hantverksölens värld och provsmaka olika ölsorter.

Brewdog Bar Göteborg har plats för 70 sittande personer och 120 stående.

Läs mer om och boka Brewdog Bar Göteborg »

Paddan

Boka en egen Paddanbåt för företagets medarbetare. Det här är en perfekt teambuilding-aktivitet, särskilt för sällskapet som inte är hemmahörande i Göteborg. Den öppna båten navigerar smidigt genom Göteborgs kanaler och guidning ingår. Ombord på Paddan kan ni koppla in musik och njuta av egen medhavd mat och dryck.

Paddan har plats för 88 sittande personer.

Läs mer om och boka Paddan »

Boka en egen Paddanbåt för företagets medarbetare

Star Karaoke

Hyr hela Star Karaoke och arrangera en rolig teambuilding i Göteborg för kollegorna. Den centrala karaokebaren erbjuder en 400 kvadratmeter stor evenemangslokal och välkomnar alla som tycker om sång, mat och dryck. Här finns även en mysig lounge och en bardel där företagets medarbetare kan prata och umgås. 

Star Karaoke har plats för 100 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Star Karaoke »

Hyr hela Star Karaoke och arrangera en rolig teambuilding i Göteborg

M/S Göteborg

Hyr det vackra fartyget M/S Göteborg för nästa teambuilding och låt företagets medarbetare få njuta av känslan av att ha en egen båt för en kväll. Fartyget är byggt år 1915 och kryssar i Göteborgs skärgård. Båten består av en rymlig matsal, en lounge och ett underbart soldäck. M/S Göteborg skräddarsyr mat och dryck efter era behov. 

M/S Göteborg har plats för 100 sittande personer och 220 stående.

Läs mer om och boka M/S Göteborg »

Hyr M/S Göteborg för nästa teambuilding och njut av känslan av att ha en egen båt

Beach Center

I Göteborg ligger Beach Center, världens största beachvolleyhall. Beachvolleyboll är en utmärkt aktivitet för att stärka lagsammanhållningen bland medarbetarna vilket gör Beach Center till den perfekta platsen för företagets nästa teambuilding. Efter turneringen kan sällskapet njuta av livemusik och en trevlig grillbuffé.

Beach Center har plats för 500 sittande personer och 900 stående.

Läs mer om och boka Beach Center »

Volleyboll är en perfekt aktivitet för att stärka lagsammanhållningen bland kollegorna

Om du planerar en teambuilding i Göteborg hoppas vi att något av ovanstående ställen kan locka med sina trevliga aktiviteter. Planera in en eftermiddag eller kväll där kollegorna får möjligheten att umgås utanför arbetsplatsen. Det uppskattas alltid!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält