Det finns gott om konferenslokaler i Göteborg men att välja rätt för kommande möte eller konferens är inte alltid lätt. Valet av konferenslokal kan ha stor inverkan på mötets resultat. I en uppfriskande och härlig miljö är det större chans att du och ditt sällskap trivs, vilket i sin tur leder till att ni gör ett bättre jobb. För att hjälpa dig en bit på vägen har vi samlat några bra alternativ på konferenslokaler, både centralt i Göteborg och med omnejd.

Centralhuset Konferens / Dressinen

Centralhuset Konferens är en trendig konferensanläggning som erbjuder ljusa och toppmoderna möteslokaler. Dressinen är en av dem och i rummet finns bland annat en takmonterad PC-projektor, trådlöst internet, whiteboard och blädderblock.

Intill anläggningen ligger Centralhusets restaurang där du och ditt sällskap kan njuta av en god lunch tillsammans efter ett avklarat möte.

Dressinen har plats för 8 sittande personer.

Läs mer om och boka Dressinen på Centralhuset Konferens »

Ljust mötesrum för ett mindre sällskap

Convendum / Mötesrum

Mitt i centrala Göteborg hittar du Convendum. Convendum erbjuder flera moderna möteslokaler som alla är utrustade med skärmar, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Lokalerna passar utmärkt som grupprum eller samtalsrum.

Mötesrummen har plats för 8 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Convendums mötesrum »

Modern konferenslokal i Göteborg med TV-skärm och whiteboard

Chalmersska Huset / Kämperummet

Mötesrummet Kämperummet har fått sitt namn efter den angränsande Kämpebron, en av de äldsta broarna i Göteborg. Lokalen är ett mindre mötesrum som är utrustat med allt som behövs för mindre möten och konferenser.

Kämperummet har plats för 10 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Kämperummet på Chalmersska Huset »

Ljust och hemtrevligt konferensrum i Chalmersska Huset

Factory Workspace / Workshop Konferensrum

Factory Workspaces kreativa konferensrum Workshop har en industriell design och ger plats åt idéer och kreativt skapande. Mötesrummet är utrustat med en 49-tums skärm med Apple TV, whiteboard och snabbt internet. Kaffe och snacks ingår i bokningen och det går även att lägga till frukost eller lunch.

Workshop har plats för 10 sittande personer och 20 stående.

Läs mer om och boka Workshop på Factory Workspace »

Modernt konferensrum med industriell design

Lindholmen Conference Centre / Grupprum

Lindholmen Conference Centres mindre grupprum har alla utrustning som projektor, duk och whiteboard och passar perfekt för mindre möten. När du hyr någon av konferenslokalerna får du dessutom tillgång till en rymlig mingelyta där du och ditt sällskap kan sträcka på benen eller ta en kaffepaus.

Grupprummen har plats för 12 sittande personer.

Läs mer om Lindholmen Conference Centres grupprum »

Grupprum med all tänkbar mötesutrustning

United Spaces Östra Hamngatan / Stenpiren 1

Rummet Stenpiren är en plats för möten som ligger i närheten av receptionen och har direkt tillgång till loungen och många andra härliga pausområden. Konferenslokalen är bland annat utrustad med projektor, whiteboard, wifi, anteckningsblock och pennor.

Stenpiren 1 har plats för 12 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Stenpiren på United Spaces Östra Hamngatan »

Modern konferenslokal utrustad med projektor, whiteboard och färsk frukt

Radisson Blu Scandinavia / Hätteberget

I centrala Göteborg på Radisson Blu Scandinavia hittar du konferenslokalen Hätteberget. Mötesrummet har en unik design och modern teknik och uppfyller alla dina behov.

Under pauserna kan du och ditt sällskap njuta av hotellets stora och vackra inomhusterass med fantastisk takhöjd och naturligt ljus.

Hätteberget har plats för 14 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Hätteberget på Radisson Blu Scandinavia »

Mötesrum med unik design och modern teknik

Bleket

På Gårda Konferens anläggning finns konferenslokaler för mindre och medelstora möten. Bleket är en konferenslokal med modern teknik. Här finns bland annat projektor, smart whiteboard och trådlöst internet.

Bleket har plats för 16 sittande personer.

Läs mer om och boka Bleket på Gårda Konferens »

Moderna mötesrummet Bleket på Gårda Konferens

United Spaces Lindholmen / Hasselbladsrummet

United Spaces Lindholmen erbjuder ett rymligt konferensrum med bra planering som är uppkallat efter grundarna av Hasselblad kameran. Konferensrummet är stort, har gott om naturligt ljus och är utrustat för en klassisk styrelsesittning med alla nödvändiga praktiska funktioner.

Hasselbladsrummet har plats för 16 sittande personer och 25 stående.

Läs mer om och boka Hasselbladsrummet på United Spaces Lindholmen »

Rymlig konferenslokal i Göteborg med klassisk styrelsesittning

Lerbäcksgården

Lerbäcksgården är en fridfull plats vid naturen som ligger på bekvämt avstånd från Göteborg. I gårdens konferenslokal finns bland annat ett större rum med konferensbord och stolar, ett mindre kök och toalett. Priset inkluderar också tillgång till ett rum med biosittplatser, projektorduk och projektor för presentationer.

Egen mat och dryck är tillåtet. Personalen på plats kan även hjälpa till att beställa catering från en lokalt baserad cateringfirma.

Lerbäcksgården har plats för 20 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Lerbäcksgården »

Nyrenoverade Lerbäcksgården är en fridfull plats att konferera på

Wine Mechanics / Konferensloft

Wine Mechanics erbjuder ett unikt konferensloft med modern mötesutrustning och all teknik du kan tänkas behöva. Från konferenslokalens fönster har du utsikt över Wine Mechanics vineri. Under dagen kan du och ditt sällskap ta en paus och njuta av en god frukost, lunch, fika eller middag på plats.

Konferensloftet har plats för 25 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Wine Mechanics konferensloft »

Unikt konferensloft med modern mötesutrustning

Chalmersska Huset / Styrelserummet

Skandinaviska Kreditaktiebolaget etablerades i Göteborg år 1864 och Chalmersska Huset valdes som platsen för bankens etablering. Det rum som idag kallas för Styrelserummet var bankens första styrelserum och bär på en stark känsla av historia.

Konferenslokalen är utrustad med modern teknik såsom smartboard, videokonferensutrustning och allt annat som behövs för ett lyckat möte.

Styrelserummet har plats för 30 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Styrelserummet på Chalmersska Huset »

Det ljusa Styrelserummet i Chalmersska Huset

Factory Workspace / EXPO Hela

EXPO är en anpassningsbar lokal som kan möbleras helt efter dina behov. Här finns en stor yta tillgänglig med projektor och ljudsystem. I lokalen finns tillgång till kök och toalett. Det här är det perfekta stället för din konferens i Göteborg!

EXPO har plats för 50 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka hela EXPO på Factory Workspace »

Anpassningsbar konferenslokal med stora ytor

Hotel Riverton / Conference Room 3

Hotel Riverton vid vattnet i centrala Göteborg erbjuder en stor konferenslokal på markplan. Lokalens stora fönster ger ett behagligt ljus och den höga takhöjden ger en luftig känsla. Konferensrummet ligger nära konferensreceptionen, toaletterna och fikastationen.

Conference Room 3 har plats för 70 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Conference Room 3 på Hotel Riverton »

Stor konferenslokal på markplan på Hotel Riverton i Göteborg

Stora Holms Säteri / Studion

Stora Holms Säteri är en fantastisk gård belägen mitt på Hisingen, omringad av vacker och fridfull natur. Gårdens studio fungerar utmärkt för större konferenser och möten.

Ni kan ta med egen mat och dryck eller välja att använda gårdens restaurang som levererar catering enligt dina önskemål.

Konferenslokalen har den tekniska utrustningen du behöver och i priset ingår bland annat servering av kaffe, vatten och frukt under dagen.

Studion har plats för 80 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Stora Holms Säteris studio »

Stolar uppradade för konferens i studion på Stora Holms Säteri

Högsbo Meeting Point / Ljusgården 210

Ljusgården 210 är en vacker lokal med högt i tak och gott om ljus på Högsbo Meeting Point. Här finns en scen, bar, ljudanläggning och projektor och personalen på plats möblerar lokalen efter dina önskemål. I anslutning till lokalen finns en stor uteplats och i priset ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Ljusgården 210 har plats för 120 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Ljusgården 210 på Högsbo Meeting Point »

Hard Rock Cafe / Lounge

Den trevliga loungen på Hard Rock Cafe ligger på andra våningen. I lokalen finns bland annat en egen bar, scen, musikanläggning, projektor, storbildsskärm, mikrofoner och headset. Här finns det även gott om plats att avsluta konferensen med ett mingel.

Lounge har plats för 120 sittande personer och 200 stående.

Läs mer om och boka Hard Rock Cafes lounge »

Den trevliga loungen på Hard Rock Hotel fungerar utmärkt för konferens

Norges Hus

Den före detta norska sjömanskyrkan är idag en vacker anpassningsbar konferensanläggning med en mysig hemtrevlig känsla. Anläggningen är utrustad med modern AV-teknik, filmdukar, scener och trådlöst internet. I Norges Hus kan ditt sällskap träffas utanför arbetsplatsen i en lugn och avkopplande miljö.

Norges Hus har plats för 120 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka Norges Hus »

Vackra och anpassningsbara Norges Hus med hemtrevlig känsla

Om du är på jakt efter att hyra en konferenslokal i Göteborg så hoppas vi att dessa tips kan vara till stor hjälp. Hittar du inte det du letar efter? På vår hemsida har vi samlat många fler förslag på konferenslokaler. Spana in vårt utbud där. Lycka till med konferensen!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält