Börjar det bli dags att hitta rätt festlokal i Uppsala för en kommande tillställning? Livet är fullt av saker att fira, det kan handla om allt från födelsedagar och årsdagar till högtider. Ta varje chans som ges och samla vänner och familj genom att bjuda in till en trevlig fest. Vi hjälper dig att hitta en festlokal i Uppsala för ditt firande, en festlokal som uppfyller alla dina önskemål. Nedan har vi samlat några av våra bästa tips.

Kappa Bar Uppsala / VIP

Den häftiga e-sportsbaren Kappa Bar Uppsala består av en restaurang och bar, en terrass för sommarmånaderna och ett VIP-rum. Bjud in dina vänner för att fira födelsedagen med pizza, öl och roliga spel. VIP-rummet är nämligen utrustat med en 65-tums TV, PS5 och Nintendo Switch.

Lokalen är utmärkt för dig som vill hyra en liten festlokal i Uppsala!

VIP-rummet har plats för 10 sittande personer.

Läs mer om och boka VIP-rummet på Kappa Bar Uppsala »

VIP-rummet med sköna soffor och stor TV-skärm på Kappa Bar Uppsala

Novo

I hjärtat av Uppsala ligger Novo, en intim restaurang med en mysig uteservering. Novo är den perfekta mötesplatsen för dig som är på jakt efter en liten festlokal i Uppsala. Här kan du och dina nära och kära kan njuta av välkomponerade rätter och en trevlig atmosfär. Det här unika stället kan bokas för privata fester såväl som middagar.

Novo har plats för 30 sittande gäster och 40 stående.

Läs mer om och boka Novo »

Den trevliga och intima restaurangen Novo är en utmärkt festlokal i Uppsala

United Spaces Uppsala

I United Spaces Uppsalas anrika byggnad finns en stor festlokal. Festlokalen bjuder på en härlig känsla och fantastisk miljö. Här finns allt som behövs för att du ska kunna styra en trevlig fest i form av bland annat mikrofoner, projektor och ljudsystem.

United Spaces är ett strålande alternativ för dig som vill hyra en festlokal i Uppsala centrum.

Festlokalen har plats för 32 sittande gäster och 60 stående.

Läs mer om och boka United Spaces Uppsalas festlokal »

Ljus och fräsch festlokal hos United Spaces Uppsala

Särsta Wärdshus / Stora salen

I Knivsta, en halvtimmes bilfärd från Uppsala ligger Särsta Wärdshus. I värdshusets stora sal kan du bjuda in till en mindre fest med dina närmaste. Personalen på plats är flexibla och erbjuder personlig service för att din tillställning ska bli så lyckad som möjligt.

Stora salen har plats för 50 sittande gäster och lika många stående.

Läs mer om och boka stora salen på Särsta Wärdshus »

Fina Särsta Wärdshus omgivet av grönskande träd

Hotell Botanika / Innergården

På Hotell Botanika hittar du Uppsalas mest fantastiska innergård. Under årets varmaste månader kan du hyra innergården för att styra en riktigt sommarfest med nära och kära. I sommarvärmen kan du och ditt sällskap skåla i uppfriskande drinkar och njuta av trevligt umgänge i denna vackra oas. Hur underbart låter inte det?

Innergården har plats för 50 sittande gäster och 100 stående.

Läs mer om och boka Hotell Botanikas innergård »

Bjud in till fest på Uppsalas mest fantastiska innergård på Hotell Botanika

Vasaborgen Uppsala Slott

Om du planerar en födelsedagsfest eller något annat firande och letar efter en unik festlokal så kan Vasaborgen vara rätt alternativ för dig. Vasaborgen är en byggnad med ruiner från 1500-talet som en gång i tiden var en del av Uppsala Slott. Förutom tillgång till en väldigt vacker trädgård erbjuder borgen också en fantastisk utsikt över Uppsala.

Vasaborgen har plats för 60 sittande gäster och 120 stående.

Läs mer om och boka Vasaborgen vid Uppsala Slott »

Fira födelsedagen i gamla slottsruiner på Vasaborg

Gamla Stadshotellet / Vardagsrummet

Vardagsrummet på Gamla Stadshotellet i centrala Uppsala är en elegant lounge med antika inslag. I den här festlokalen på markplan kan du arrangera sittande middagar såväl som stora fester. Vardagsrummet är en flexibel lokal med professionell ljudanläggning och mikrofoner. På plats erbjuds fantastiska drycker och god mat.

Vardagsrummet har plats för 66 sittande gäster och 120 stående.

Läs mer om och boka vardagsrummet på Gamla Stadshotellet »

Hotell Botanika / Stallet

Hotell Botanika erbjuder inte bara hotelltjänster utan också trevliga festlokaler. Den flexibla festlokalen Stallet ligger på en egen våning och fungerar utmärkt för sittande middag såväl som dans. Hotellets skickliga kockar lagar en två- eller trerätters meny till dig och ditt sällskap som de serverar tillsammans med passande drycker.

Stallet har plats för 70 sittande gäster och 80 stående.

Läs mer om och boka Stallet på Hotell Botanika »

Den flexibla festlokalen Stallet på Hotell Botanika i Uppsala

Gamla Stadshotellet / Svanfeldtska rummet

Svanfeldtska rummet på Gamla Stadshotellet är den perfekta festlokalen i Uppsala för stora festmiddagar. Det anpassningsbara rummet rymmer gott och väl dans och fest. Precis intill Svanfeldtska rummet finns en sagolik trädgård som kan hyras tillsammans med lokalen. Personalen hjälper dig att skräddarsy menyn för en unik upplevelse.

Svanfeldtska rummet har plats för 72 sittande gäster och 90 stående.

Läs mer om och boka Svanfeldtska rummet på Gamla Stadshotellet »

Fina Svanfeldtska rummet på Gamla Stadshotellet är en perfekt festlokal i Uppsala

Harrys Uppsala / Restaurang

Arrangera nästa födelsedagsmiddag eller kalas på brasseriet Harrys Uppsala. Här kan du och dina gäster fira med en festlig middag i en trevlig atmosfär. Restaurangen på första våningen är utrustad med skärmar och mikrofoner och kan enkelt förvandlas till en karaokebar. Under årets varmare månader finns även tillgång till uteservering.

Restaurangen har plats för 80 sittande gäster och 100 stående.

Läs mer om och boka restaurangen på Harrys Uppsala »

Skarholmen / Restaurang & Bar

Restaurang Skarholmen är en genuin restaurang som lägger stor vikt vid service. Bar- och restaurangdelen är anpassningsbar vilket gör att du enkelt kan duka upp för din typ av tillställning, oavsett om det är en studentskiva eller 50-årsfest. Lokalen är modernt inredd och gränsar till två stora terrasser som går att inkludera i bokningen.

Restaurangen och baren har plats för 84 sittande gäster och 100 stående.

Läs mer om och boka Skarholmens restaurang och bar »

Restaurang Skarholmen med sin festlokal ligger fint vid Eklon

Linnéträdgården

Vad sägs om att bjuda in till en fest eller ett mingel utomhus på en magisk plats? Linnéträdgården i Uppsala är Sveriges äldsta botaniska trädgård full av vackra blommor och lummiga buskar. I den här unika miljön som påminner om ett sagolikt landskap finns det många fina utrymmen för din fest.

Linnéträdgården har plats för 98 sittande gäster och 150 stående.

Läs mer om och boka Linnéträdgården »

Bjud in till fest i Linnéträdgården i Uppsala, Sveriges äldsta botaniska trädgård

Uppsala Social Club Arken

I Uppsala Social Club Arkens nyrenoverade lokal finns många möjligheter. Festlokalen har ett fantastiskt dansgolv och passar utmärkt för födelsedagsfester såväl som jubileumsfester. Uppsala Social Club Arken är en perfekt festlokal i Uppsala för dig som vill ta med egen dryck, mat och musik. Det går även att få hjälp från samarbetspartners.

Uppsala Social Club Arken har plats för 100 sittande gäster och 200 stående.

Läs mer om och boka Uppsala Social Club Arken »

I Uppsala Club Social Arkens nyrenoverade festlokal finns många möjligheter

Uppsala Social Club City

Uppsala Social Club City erbjuder en fräsch och nyrenoverad festlokal i Uppsala centrum. Den trivsamt inredda lokalen är utrustad med en bar och modern teknik. Här kan du arrangera allt från stora födelsedagskalas till bröllopsfester. I nära anslutning till festlokalen finns bra kommunikationer och parkeringsplatser.

Uppsala Social Club City har plats för 120 sittande gäster och 300 stående.

Läs mer om och boka Uppsala Social Club City »

Uppsala Social Club Citys fräscha och nyrenoverade festlokal

Skarholmen / Festvåning

På Restaurang Skarholmen med utsikt över vackra Eklon finns en stor festvåning som rymmer alla dina partysugna vänner. Festlokalen är utrustad med ljudsystem och kan möbleras om för att rymma ett dansgolv. Köket lagar fantastisk god mat som serveras tillsammans med god dryck, antingen i festvåningen eller på restaurangen.

Festvåningen har plats för 200 sittande gäster och 300 stående.

Läs mer om och boka festvåningen på Skarholmen »

På Skarholmen finns en stor festvåning som rymmer alla dina partysugna vänner

Är ingen av ovanstående festlokaler i Uppsala inte riktigt det du är på jakt efter? Oroa dig inte! På vår hemsida har vi samlat många fler bra alternativ. Ta gärna en titt där.


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält