Ifall du planerar att fira din födelsedag i Malmö har du många olika ställen att välja på. Här finns det gott om trevliga festlokaler och restauranger som du kan boka för din tillställning. Det spelar ingen roll om du fyller jämnt eller inte, en födelsedag är alltid värd att fira! Det är sedan gammalt. Nedan tipsar vi om några av Malmös bästa lokaler för ditt födelsedagsfirande.

Havshotellet / The Lounge

Inte långt från Malmö centrum ligger Havshotellet vid havet i Limhamn. Havshotellet är ett designhotell med en hemtrevlig känsla. Här finns The Lounge, en modern lokal som passar utmärkt för mindre festligheter. Här kan du fira din födelsedag tillsammans med dina närmaste i en inbjudande och trevlig atmosfär.

The lounge har plats för 20 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka The Lounge på Havshotellet »

På Havshotellet ligger The Lounge, en lokal som passar utmärkt för mindre festligheter

Rådhuskällaren / Biblioteket

Biblioteket på Rådhuskällaren är perfekt om du vill fira din födelsedag i Malmö med ett mindre sällskap. Rådhuskällarens centrala läge gör det till ett bra ställe att börja kvällen på. Om du och ditt sällskap vill fortsätta firandet efter middagen i Biblioteket finns det många valmöjligheter. Många ställen ligger bara ett stenkast från restaurangen.

Biblioteket har plats för 40 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Biblioteket på Rådhuskällaren »

Biblioteket på Rådhuskällaren är perfekt om du vill fira din födelsedag i Malmö

The Hook

På The Hook kan du arrangera ett lekfullt födelsedagsfirande med fokus på minigolf. I eventlokalen finns 15 spännande minigolfbanor och en bar. Här kan du och dina vänner umgås, ha roligt tillsammans och njuta av en god drink eller något gott att äta. The Hook är perfekt om du vill kombinera födelsedagsfirandet med en rolig aktivitet i Malmö.

The Hook har plats för 40 sittande personer och 50 stående.

Läs mer om och boka The Hook »

Bistro Royal

I hjärtat av Malmö, på Malmö Centralstation, ligger den väletablerade restaurangen Bistro Royal. Bistro Royals historiska och charmiga lokal är ett perfekt val för födelsedagsfirandet. Här får du och ditt sällskap följa med på en kulinarisk resa och njuta av klassiska såväl som nyskapande rätter som tillagats med högkvalitativa råvaror.

Bistro Royal har plats för 50 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Bistro Royal »

Club Privé

Hyr delar av den lyxiga nattklubben Club Privé och bjud in till en födelsedagsfest på en av Malmös mest prestigefyllda nattklubbar. Lokalen har all teknisk utrustning som behövs för en lyckad fest. Här kan du och dina gäster njuta av en sittande middag med god mat och dryck, sjunga karaoke och dansa hela natten lång.

Club Privé har plats för 50 sittande personer och 100 stående.

Läs mer om och boka Club Privé »

Hyr delar av den lyxiga nattklubben Club Privé och bjud in till en födelsedagsfest

Moriska Paviljongen / Bistron

Boka Bistron på Moriska Paviljongen och fira födelsedagen i en trevlig atmosfär. Bistron är perfekt för mer intima firanden och är utrustad med allt som behövs för en lyckad fest. I lokalen finns bland annat en komplett bar, en scen, ljud- och ljusanläggning och en uteservering. Dessutom finns serverings- och barpersonal på plats för att hjälpa dig.

Bistron har plats för 50 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Bistron på Moriska Paviljongen »

Boka Bistron på Moriska Paviljongen och fira födelsedagen i en trevlig atmosfär

Shotluckan Malmö

Om du drömmer om en födelsedagsfest med bartenders som bara har fokus på dig och dina vänner så kan du boka Shotluckans festlokal i Malmö. Här finns en fullt utrustad bardisk, erfarna bartenders, gott om sittplatser, ett ljudsystem och ett beer pong-bord. Förutom drinkar kan du och ditt sällskap även beställa mat och snacks.

Shotluckan Malmö har plats för 55 sittande personer och 150 stående.

Läs mer om och boka Shotluckan Malmö »

Vessel

Vessel är en stilfull och förstklassig hamnkrog vid havet i Limhamn som du kan boka för firandet av din födelsedag. Den mångsidiga och ljusa lokalen består av restauranglokalen och en anslutande festlokal och inredningen är inspirerad av havet. Vessel erbjuder all nödvändig teknisk utrustning och vällagad mat.

Vessel har plats för 58 sittande personer och 60 stående.

Läs mer om och boka Vessel »

Vessel är en stilfull hamnkrog i Limhamn som du kan boka för ditt födelsedagkalas

Vibliotek / La Trastienda

På den spanska restaurangen Vibliotek i Malmö finns ett chambre séparée där du kan samla dina vänner för ett trevligt födelsedagsfirande. Den flexibla lokalen La Trastienda har bland annat mikrofoner, belysning, en ljudanläggning och ett DJ-set. Utrymmet har även en bar, en scen och möjlighet att omvandlas till ett dansgolv efter middagen.

La Trastienda har plats för 60 sittande personer och 80 stående.

Läs mer om och boka La Trastienda på Vibliotek »

Odd Palatset / Matsalen

Matsalen på Odd Palatset är en prisvärd festlokal i Malmö. Lokalen ligger i en vacker fastighet från sekelskiftet och har högt i tak, stora fönster och vackra kristallkronor. Salen gränsar till två mindre rum som passar utmärkt för mingel. Om du vill ta med egen mat och dryck till festen går det utmärkt, här finns nämligen ett nyrenoverat kök.

Matsalen har plats för 80 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka matsalen på Odd Palatset »

Erics Bar & Restaurang

På Eleda Stadion i hjärtat av Malmö ligger Erics Bar & Restaurang, en mångsidig restaurang som kan hyras för födelsedagsmiddagar och födelsedagsfester. Den flexibla festlokalen har en bar, en scen och ett ljudsystem. Erics Bar & Restaurang har även en rymlig utomhusterrass med tak. Restaurangen hjälper gärna till med mat och dryck.

Erics Bar & Restaurang har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Erics Bar & Restaurang »

Erics Bar & Restaurang kan hyras för födelsedagsmiddagar och födelsedagsfester

Foodhall

Foodhall ligger på Eleda Stadions entréplan i centrala Malmö och är en anpassningsbar restaurang. Här kan du samla dina nära och kära för en trevlig födelsedagsmiddag eller storslagen 50-årsfest. I lokalen finns bord, bänkar, en ljudanläggning, en scen och en bar. Foodhall tar hand om all mat och dryck så att du slipper tänka på det.

Foodhall har plats för 150 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Foodhall »

Samla dina nära och kära för en storslagen 50-årsfest på Foodhall i Malmö

Folk Mat & Möten / Restaurang Mat

På den moderna mötesplatsen Folk Mat & Möten i centrala Malmö ligger Restaurang Mat. I den flexibla restauranglokalen kan du enkelt ordna en födelsedagsfest. Restaurangen står för all mat och dryck och har som mål att arbeta med hållbarhet och minimera både matsvinn och miljöpåverkan.

Restaurang Mat har plats för 200 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Restaurang Mat på Folk Mat & Möten »

På Restaurang Mat kan du enkelt ordna en lyckad födelsedagsfest

Swing Inn

Nattklubben Swing Inn är en rymlig och flexibel festlokal mitt i Malmö som kan hyras för större födelsedagsfester. Sekelskifteslokalen har en generös takhöjd och en lyxig inredning. Här finns bland annat ett flertal barer, ett stort dansgolv med scen och DJ-utrustning, ett karaokerum och en utomhusterrass. Swing Inn erbjuder även god mat.

Swing Inn har plats för 200 sittande personer och 1 000 stående.

Läs mer om och boka Swing Inn »

Gränden

Gränden ligger centralt i Malmö och är en unik festlokal under bar himmel. Gränden som består av en charmig innergård har flera barer och serverar mat som tillagas i det egna köket. Om vädret inte visar sig från sin bästa sida finns det uppvärmning, markiser och filtar som hjälper dig och dina gäster att hålla värmen. Det här är den perfekta platsen för 50-årsfesten i Malmö!

Gränden har plats för 300 sittande personer och lika många stående.

Läs mer om och boka Gränden »

Gränden är den perfekta platsen för 50-årsfesten i Malmö

Oavsett om du vill fira din födelsedag på en restaurang i Malmö eller med en rolig aktivitet så finns det något för dig. På vår hemsida tipsar vi om fler trevliga ställen och upplevelser i Malmö som passar perfekt ihop med födelsedagsfirandet. Lycka till med ditt födelsedagskalas!


Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. Hos oss bokar du enkelt en unik lokal för din fest, din konferens, ditt bröllop eller andra event, alltid till bästa pris. Se hundratals lokaler på vår hemsida »

Ta del av vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält